Fenix 7 Sari
search
  • Fenix 7 Sari

Fēnix® 7 Sari

699,99 €
573,99 €
Vali mudel: Standardne, Hõbedane grafiithalli rihmaga
Tootekood 010-02540-01
Kogus

Kuumakse al. 20.78€

LIIGU KAUEM. SAA TUGEVAMAKS. SEITSE PÄEVA NÄDALAS.

Vastupidava fēnix 7 Sapphire Solar multisporti GPS-kellaga saad vastata mis tahes sportlikule või välitingimuste väljakutsele. Selle kriimustuskindel Power Sapphire™ päikesepatareiga klaas kasutab päikeseenergiat, et pikendada aku tööiga – olles toiteallikaks täiustatud treeningfunktsioonidele, spordirakendustele, tervise ja heaolu jälgimise anduritele ja muule.

Päikesevalgus laeb kella akut, et saaksid seadet pikemalt kasutada.                        Kuidas sinu keha vastu peab? Randmelt pulss1 ja Pulse Ox2 annavad selle kohta vajaliku teabe.                   Kas vajad jooksutreenerit, kes tunneks maastikku? Proovi PacePro™ funktsiooni.                 Navigeeri eellaaditud TopoActive Europe kaartidega ja kasuta lihtsaks värskendamiseks sisseehitatud Wi-Fi®-t.                  Jätka suurepäraste lugude kuulamist muusika randmel – ilma telefonita, mis sind sind koormaks.                 Saavuta rohkem. Lae vähem. Päikesepatareiga laadimine annab nutikella režiimis3 kuni 22 päeva aku kasutusaega.                 

VASTUPIDAVAST DISAINIST TULENEV JÕUDLUS

Uuendatud, ülivastupidav sportlik disainifunktsioonideks on suur 1,3″ päikesepatareiga laetud ekraan ja 47 mm korpus. Kella on testitud USA sõjaliste standardite järgi termo-, põrutus- ja veekindluse osas.

PUUTEEKRAAN JA NUPUD

Usaldusväärsed nupud, mis töötavad igas keskkonnas, on sobitatud tundliku uue puuteekraani liidesega, mis tagab kiire juurdepääsu valikutele ja funktsioonidele.

KVALITEETSED MATERJALID

Vii kella välimus kokku oma elustiiliga selle stiilse DLC või titaanist raam

Muuda pingutus virgutuseks.

                          

SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED

Kasuta metsarajal ja staadionil jooksmiseks, ujumiseks, jooksmiseks, rattasõiduks, matkamiseks, aerutamiseks, suusatamiseks, golfi mängimiseks, surfamiseks, siseruumides mägironimiseks ja paljuks muuks eelsalvestatud spordiprofiile.

MÄESUUSATAMINE

Ole informeeritud ka lumesporti harrastades. Eellaaditud profiil suudab eristada suusatamise ja mägironimise tegevused. See kuvab tõusu või laskumisega seotud näitajad.

MURDMAASUUSATAMISE DÜNAAMIKA

Pärast pulsimõõtja HRM-Pro™-ga sidumist (müüakse eraldi) aitab suusatamisvõimsuse funktsioon mõõta murdmaasuusatamise tegelikku treeningkoormust.

                    

SURFIFUNKTSIOONID

Kas oled lainete püüdmiseks valmis? See fēnixi käekell töötab funktsiooniga Surfline Sessions™, mis loob video igast sinu poolt Surfline® kaamera ees vallutatud lainest4. Nii saad neid hiljem Surfline Sessionsi tellimusega vaadata ja näha, kuidas sul läks.

MTB DÜNAAMIKA

Jälgi iga mägijalgrattasõidu alaseid üksikasju. Seade salvestab detailset mägijalgratta meetrikat, mis hindab sõiduraja raskusastet ning laskumise sujumist, tagades sulle andmed, mida järgmise soorituse ajal ületada.

HIIT-TREENINGUD

See tegevusprofiil jälgib sinu kõrge intensiivsusega intervalltreeninguid, sealhulgas AMRAP, EMOM, Tabata ja kohandatud treeninguid. Määra ringide arv, trenni-/puhkeintervallid ja veel muudki.

IGAPÄEVASED TREENINGSOOVITUSED

Vaata igapäevaseid treeningsoovitusi, mis põhinevad sinu treeningkoormusel ja treenitustasemel, ning treeni oma füüsilisest vormist lähtuvalt.

VISUAALNE VÕISTLUSENNUSTAJA

Sinu jooksuajaloo ja üldise vormisoleku põhjal annab see funktsioon hinnangu, milline võiks olla sinu plaanitud vahemaa jaoks sobiv tempo. Trendiandmed näitavad, kuidas treening sind aja jooksul mõjutab.

PACEPRO™ TEHNOLOOGIA

PacePro funktsioon on esimene omasuguste seas, mis aitab tänu kõrguse infot kasutades tempot hoida.

CLIMBPRO FUNKTSIOON

Kasuta allalaaditud radadel ClimbPro tõusuplaanijat, et näha reaalajas teavet oma praeguste ja eelseisvate tõusude kohta, sealhulgas kaldeid, vahemaad ja kõrguse tõusu – aga ka laskumisi ja tasapindu.

SOORITUSE MÕÕTEANDMED

Vaata täiustatud treeningandmeid, mis hõlmavad jooksmise dünaamikat, kuumuse ja kõrgusega reguleeritud VO2 max-i, rajajooksu reguleerimist, taastumisnõustajat ja palju muud.

VÕHM REAALAJAS

Kasuta oma pingutuse jälgimiseks ja haldamiseks vastupidavuse reaalajaandmeid ning väldi ülepingutust jooksu või rattasõidu alguses.

TAASTUMISAEG

Pärast iga treeningut kuvatav taastumisaeg näitab, millal oled uue pingelise treeningu jaoks valmis. See näitaja võtab arvesse ka treeningu intensiivsust ja selliseid tegureid nagu stress, päevane aktiivsus ja uni.

                       

Liigu mööda käidud või käimata radu.

                           

MULTI-GNSS-I TUGI

Ligipääs mitmetele globaalsetele satelliitnavigatsioonisüsteemidele (GPS, GLONASS ja Galileo), et jälgida keerulisemas keskkonnas kui ainult GPS-iga.

MITME SAGEDUSE TUGI

Sapphire'i seeriaga saavutad ülima täpsuse, kasutades varem ainult sõjaväele kättesaadavat tehnoloogiat. Juurdepääs mitmele navigatsioonisatelliitide saadetud sagedusele, et parandada asukoha täpsust piirkondades, kus GNSS-signaalid peegelduvad, on nõrgad või tihtipeale läbi ei tule.

ABC-ANDURID

Navigeeri oma järgmisel rajal ABC-anduritega, mille hulgas on altimeeter kõrguse mõõtmiseks, baromeeter ilma jälgimiseks ja kolmeteljeline elektrooniline kompass.

GOLFIRADADE KAARDID

Juurdepääs täisvärvides CourseView kaartidele enam kui 42000 golfirajaga ümber maailma ning lisaks ka PlaysLike Distance'i funktsioon.

SKIVIEW™ KAARDID

Suusata nõlvadel eellaaditud SkiView kaartidega ja vaata nõlvade nimesid ja raskusastet rohkem kui 2000 suusakuurordi kohta kogu maailmas.

MITME KONTINENDI TOPOAKTIIVSED EUROOPA KAARDID

Eellaaditud Topoactive Euroopa Kaardid kogu maailmast, et hoida oma avastusi õigel teel. Kasuta sisseehitatud Wi-Fi®-ühendust kaartide ja tarkvara hõlpsaks laadimiseks ja värskendamiseks ilma arvutit kasutamata.

EESPOOL

Saad ühe pilguga teada valitud POI kontrollpunktidest. Vaata jõudlusmõõdikuid, vaheaegu ja vahemaad/kõrgust – pluss kokkuvõtet peamistest eesolevatest rajapunktidest.

TOITEHALDUR

Vaata, kuidas erinevad sätted ja andurid mõjutavad sinu kella aku kasutusaega, et saaksid kiiresti teha aku kasutusaega pikendavaid muudatusi.

PÄIKESEENERGIA ABIL LAETAV AKU

Saad nutikella režiimis kuni 18 päeva aku kasutusaega täiendava 4 päevaga päikesepatareiga laadides3 — ja kuni 57 tundi GPS-režiimis täiendava 15 tunniga päikesepatareiga laadides5.

Tunne oma keha paremini ööpäevaringse heaolu jälgimise abil.

PULSISAGEDUS RANDMELT

Optiline pulsisageduse Pulsisageduse muutlikkus tehnoloogia mõõdab tegevuse intensiivsust ja pulsisageduse kõikuvust, et arvutada välja sinu stressitase. Lisaks võimaldab jälgida veealust tegevust pulsisageduse rihmata.

PULSSOKSÜMEETRIA ANDUR

Kõrgusega kohanemise või une jälgimiseks kasutab pulssoksümeetria2 andur valguskiiri, et sinu randmelt mõõta, kuidas su keha hapniku omandab.

UNEAJA SKOOR JA PÕHJALIK UNEJÄLGIMINE

Saad oma kerge, sügava ja REM-une faaside täieliku ülevaate. Vaata seda kõike spetsiaalsel vidinal, mis sisaldab sinu uneaja skoor ja statistikat.

                                                  

BODY BATTERY™ ENERGIAMONITOR

Jälgi oma keha energiataset, kasutades selleks pulsisageduse vaheldumise näitajaid, stressi-, une- ja muid andmeid ning saad teada, millal olla aktiivne ning millal peaksid puhkama.

HINGAMISE JÄLGIMINE

Jälgi oma hingamist päeva jooksul, magades ning hingamis- ja joogaharjutuste ajal.

TERVISE JÄRELVALVE TEGEVUS

Kasutades kella erinevate kehaolekuandurite andmeid, aitab see funktsioon jälgida sinu igapäevaseid biomeetrilisi ja heaolutrende ühe pilguga.

VEDELIKUTASEME JÄLGIMINE

Jälgi igapäevast vedeliku tarbimist ja pea meeles selle tähtsust. Kui eesmärk on täidetud, siis näed ka hinnangulist higistamise taset peale treeningut, ja teie eesmärk kohaneb vastavalt.

                      

Ole liikvel olles oma eluga ühenduses.

NUTITEAVITUSED

Võta käekellas vastu e-kirju, sõnumeid ja teavitusi, kui see on seotud ühilduva seadmega.

MUUSIKARAKENDUSED

Laadi alla muusikapalasid ja esitusloendeid oma Spotify®, Deezer või Amazon Music kontodelt (vajalik võib olla tellimus). Kasuta telefonita kuulamiseks juhtmeta kõrvaklappe (müügil eraldi).

GARMIN PAY™ VIIPEMAKSED

Läbi kassajärjekorrad kiirelt, kasutades Garmin Pay viipemakse lahendust. kindlate teenusepakkujatega.

OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID

Kui sinu käekell ja telefon on omavahel seotud, saad oma reaalajas asukohta kontaktidele käsitsi või – mõningate valitud välitegevuste puhul – ka automaatselt sisseehitatud juhtumituvastusfunktsiooni6 abil edastada.

CONNECT IQ™ POOD

Laadi oma ühilduva nutitelefoni Connect IQ poest poes alla erinevaid sihverplaate, lisa andmeväljasid ja hangi rakendusi ning vidinaid.

                      

Quickfit® kellarihmad sobivad sinu stiiliga ning kasutama ei pea ühtegi tööriista

Võrdle fēnix 7 kellasid, et leida oma ideaalne multispordipartner

Vaata oma statistikat ja jälgi eesmärke rakenduses Garmin Connect™.

Customise your Garmin device using the Connect IQ™ Store





Üldine

OBJEKTIIVI MATERJAL Standardne : Corning® Gorilla® Glass DX
Solar : Power Glass™
Sapphir Solar : Power Sapphire™
RAAMI MATERJAL Standardne : Roostevaba teras
Solar : Roostevaba teras
Sapphire Solar : Titaan
ÜMBRISMATERJAÖ Kiudtugevdatud polümeer ja metallist tagakaas
QUICKFIT™ KELLARIHMA TUGI Kuulub komplekti (22 mm)
RIHMA MATERJAL Silikoon
FÜÜSILISED MÕÕTMED 47 x 47 x 14.5 mm
Sobib järgmise ümbermõõduga randmetele:
Silikoonrihm: 125-208 mm
Nahkrihm: 132-210 mm
Tekstiilrihm: 132-210 mm
Metallvõru: 132-215 mm
PUUTEEKRAAN Jah
VÄRVIEKRAAN Jah
EKRAANI SUURUS 1,30? (33,02 mm) diameeter
EKRAANI ERALDUSVÕIME 260 x 260 pikslit
EKRAANI TÜÜP Päikesevalguses nähtav, peegeldav pikselmälu (MIP)
KAAL 79 g (ainult korpus: 56 g)
AKU KASUTUSAEG : SOLAR Nutikell: kuni 18 päeva/22 päeva päikeseenergia abil*
Energiasäästuga kellarežiim: kuni 57 päeva/173 päeva päikeseenergia abil*
Ainult GPS: kuni 57 hours/73 tundi päikeseenergia abil**
Kõik satelliitsüsteemid: Up to 40 hours/48 hours with solar*
Kõik satelliitsüsteemid ja muusika: kuni 10 tundi
Maksimaalne aku kasutusaeg GPS-režiimis: kuni 136 tundi/ 289 tundi päikeseenergia abil**
Ekspeditsioon GPS-režiimis: kuni 40 päeva/ 74 päeva päikeseenergia abil*
*Päikeseenergia abil laadimine, eeldades, et kella kantakse kogu päeva jooksul ning kolme tunni jooksul välitingimustes 50000 luksi juures
**Päikeseenergia abil laadimine, eeldades, et kella kasutatakse 50000 luksi juures
AKU KASUTUSAEG : STANDARDNE Nutikellarežiim: kuni 18 päeva
Akusäästja kella režiimis: kuni 57 päeva
Ainult GPS: kuni 57 tundi
Kõik satelliitsüsteemid: kuni 40 tundi
Kõik satelliitsüsteemid ja muusika: kuni 10 tundi
Maksimaalne aku kasutusaeg GPS-režiimis: kuni 136 tundi
Ekspeditsioon GPS-režiimis: kuni 40 päeva
VEEKINDLUS 10 ATM
MÄLU/AJALUGU Standardne : 16GB
Solar : 16GB
Sapphire Solar : 32 GB

Kellafunktsioonid

KELLAAEG/KUUPÄEV Jah
GPS-KELLAAJA SÜNKR. Jah
AUTOMAATNE SUVEAJALE LÜLITUMINE Jah
ÄRATUSKELL Jah
TAIMER Jah
STOPPER Jah
PÄIKESETÕUSU/-LOOJANGU KELLAAJAD Jah

Tervise jälgimine

RANDMELT MÕÕDETAV PULSS (PIDEV, IGA SEKUND) Jah
PÄEVANE PUHKEAJA PULSISAGEDUS Jah
EBANORMAALSE PULSISAGEDUSE HOIATUSED Jah (kõrge ja madal)
HINDAMISSAGEDUS (24 X 7) Jah
PULSSOKSÜMEETRIA VERE HAPNIKUTASEME JÄLGIMISEKS Jah (kohapealne kontroll ja valikuline kogu päeva aklimatiseerumine ja unes)
VORMISOLEKU VANUS Jah (rakenduses)
BODY BATTERY™ ENERGIAMONITOR Jah
STRESSITASEME JÄLGIMINE KOGU PÄEVA JOOKSUL Jah
PUHKEAJA MEELDETULETUSED Jah
PUHKEAJA HINGAMISTAIMER Jah
UNEREŽIIM Jah (edasijõudnutele)
UNESEIRE (UNEAJA SKOOR JA SOOVITUSED) Jah
VEDELIKU TARBIMINE Jah (teenuses Garmin Connect™ ja valikulises Connect IQ™ vidinas)
NAISTE TERVISE JÄLGIMINE Jah (teenuses Garmin Connect™ ja valikulises Connect IQ™ vidinas)
HEALTH SNAPSHOT Jah

Andurid

GPS Jah
GLONASS Jah
GALILEO Jah
MULTI-FREQUENCY POSITIONING Jah
GARMIN ELEVATE™ RANDMELT PULSIMÕÕTJA Jah
BAROMEETRILINE ALTIMEETER Jah
KOMPASS Jah
GÜROSKOOP Jah
KIIRENDUSANDUR Jah
TERMOMEETER Jah
PULSSOKSÜMEETRIAMONITOR VERE HAPNIKUTASEME JÄLGIMISEKS Jah

Igapäevased nutifunktsioonid

ÜHENDUVUS Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ™ (ALLALAADITAVAD SIHVERPLAADID, ANDMEVÄLJAD, VIDINAD JA RAKENDUSED) Jah
ON-DEVICE CONNECT IQ™ STORE Jah
NUTITEAVITUSED Jah
TEKSTVASTUS/KÕNEST TEKSTIGA KEELDUMINE (AINULT ANDROID™) Jah
KALENDER Jah
ILM Jah
REALTIME SETTINGS SYNC WITH GARMIN CONNECT™ MOBILE Jah
ENERGIASÄÄSTUREŽIIM – KOHANDATAVA VÄHESE ENERGIATARBEGA KELL Jah
JUHIB NUTITELEFONI MUUSIKAT Jah
ESITAB JA HALDAB KELLAS MUUSIKAT Jah
MUUSIKAMÄLU Kuni 2000 laulu
LEIA MINU TELEFON Jah
LEIA MINU KELL Jah
VIRB® KAAMERA KAUGJUHTIMISPULT Jah
NUTITELEFONIGA ÜHILDUV iPhone®, Android™
SAAB SIDUDA RAKENDUSEGA GARMIN GOLF Jah
ÜHILDUB MOBIILIRAKENDUSEGA GARMIN CONNECT™ Jah
GARMIN PAY™ Jah

Ohutus-ja jälgimisfunktsioonid

LIVETRACK Jah
GROUP LIVETRACK Jah
REAALAJAS SÜNDMUSE JAGAMINE Jah
JUHTUMITUVASTUS VALITUD TEGEVUSTE AJAL Jah
ABI Jah

Taktikalised funktsioonid

KAHES VORMINGUS KOORDINAADID Jah

Tegevuse jälgimise funktsioonid

SAMMULUGER Jah
LIIKUMISRIBA (KUVATAKSE SEADMES PÄRAST TEATUD JÕUDEOLEKUAEGA; RIBA LÄHTESTAMISEKS JALUTA MÕNI MINUT) Jah
AUTOMAATNE EESMÄRK (ÕPIB TUNDMA SINU AKTIIVSUSTASET JA MÄÄRAB PÄEVASAMMUDE EESMÄRGI) Jah
PÕLETATUD KALORID Jah
LÄBITUD KORRUSED Jah
LÄBITUD VAHEMAA Jah
INTENSIIVSUSMINUTID Jah
TRUEUP™ Jah
MOVE IQ™ Jah
GARMIN CONNECT ™ UITDAGINGEN-APP Jah (valikuline Connect IQ rakendus)

Vormisoleku seadmed/jõusaal

SAADAOLEVAD SPORDISAALI TEGEVUSPROFIILID Jõu-, HIIT, kardio- ja elliptiline treening, stepper, treppidest kõndimine, siseaerutamine, Pilatese treening ja jooga
KARDIOTREENINGUD Jah
JÕUTREENINGUD Jah
HIIT WORKOUTS Jah
YOGA TREENINGUD Jah
PILATESE TREENINGUD Jah
EKRAANIL KUVATAVAD TREENINGUANIMATSIOONID Jah
AUTOMAATNE KORDUSTE LUGEMINE Jah

Treeningu,- kavandamis- ja analüüsifunktsioonid

PULSISAGEDUSE TSOONID Jah
PULSISAGEDUSE MÄRGUANDED Jah
PULSISAGEDUSEPÕHISED PÕLETATUD KALORID Jah
% MAX PULSISAGEDUSEST Jah
PULSIRESERVI % Jah
TAASTUMISAEG Jah
AUTOMAATNE MAX PULSISAGEDUS Jah
PULSISAGEDUSE MUUTLIKKUSE JA STRESSI TEST (ESITAB SINU HINNANGLISE STRESSITASEME, MÕÕTES SINU PULSISAGEDUSE MUUTLIKKUST, SELLEKS PEAD 3 MINUTIT PAIGAL OLEMA; STRESSITASEME SKAALA ON 1 KUNI 100; VÄIKSEMAD HINDED NÄITAVAD MADALAMAT STRESSITASET) Jah (ühilduva tarvikuga)
PULSISAGEDUSE EDASTUS (ANT+™ ABIL PULSISAGEDUSE ANDMETE EDASTAMINE SEOTUD SEADMETELE) Jah
HINGAMISSAGEDUS (TREENINGU AJAL) Jah (ühilduva tarvikuga)
GPS-I PÕHINE KIIRUS JA VAHEMAA Jah
KOHANDATAV(AD) EKRAAN(ID) Jah
KOHANDATAVAD AKTIIVSUSPROFIILID Jah
AUTO PAUSE® Jah
INTERVALLTREENING Jah
TÄIUSTATUD TREENINGUD Jah
ALLALAADITAVAD TREENINGUKAVAD Jah
TOITEREŽIIMID – KOHANDATAVAD TEGEVUSAEGSED AKUSEADED Jah
AUTO LAP® Jah
MANUAALNE RINGIANDMETE SALVESTAMINE Jah
KONFIGUREERITAVAD RINGIMÄRGUANDED Jah
KUUMUSE JA KÕRGUSEGA KOHANEMINE Jah
VO2 MAX Jah
MAKSIMAALNE HAPNIKUTARBIMINE (RAJAL JOOKSMINE) Jah
REALTIME STAMINA Jah
TREENITUSTASE (JÄLGIB SU TREENINGUTE AJALUGU JA VORMISOLEKU TASEME SUUNDA NING NÄITAB, KAS TREENID TÕHUSALT) Jah
TREENINGUKOORMUS (TREENINGUJÄRGSE LIIGHAPNIKUTARBIMISE JÄRGI ARVUTATUD VIIMASE 7 PÄEVA KOGU TREENINGUKOORMUS) Jah
TREENINGKOORMUSE FOOKUS Jah
TREENINGUEFEKT (AEROOBNE) Jah
TREENINGUEFEKT (ANAEROOBNE) Jah
PEAMINE KASUTEGUR (TREENINGU EFEKTIIVSUSE MÄRGIS) Jah
TÄIUSTATUD TAASTUMISAEG Jah
IGAPÄEVASED TREENINGSOOVITUSED Jah
KOHANDATAVAD HOIATUSED Jah
HELIJUHISED Jah
LÕPUAEG Jah
VIRTUAALPARTNER Jah
LÄBI TEGEVUS UUESTI Jah
AUTOMAATSED MITME SPORDIALA TEGEVUSED Jah
MITU SPORDIALA Jah
MARSRUUDIJUHISED Jah
GARMINI REAALAJAS SEGMENDID Jah
STRAVA REAALAJAS SEGMENDID Jah
RINGTEEKONNA LOOJA (JOOKS/JALGRATTASÕIT) Jah
RAKENDUSE TRENDLINE™ POPULAARSUSPÕHISED MARSRUUDID Jah
PUUTE JA/VÕI NUPUGA LUKK Jah
KIIRKLAHVID Jah
AUTOMAATNE SIRVIMINE Jah
AKTIIVSUSAJALUGU KELLAKUVAL Jah
PHYSIO TRUEUP Jah

Jooksmise funktsioonid

SAADAOLEVAD JOOKSUPROFIILID Jooksmine, rajajooks, trenažööril jooksmine, sise- ja välitingimustes jooksmine, virtuaalne jooksmine, ultrajooks
GPS-PÕHINE VAHEMAA, AEG JA TEMPO Jah
JOOKSUDÜNAAMIKA Jah (ühilduva tarvikuga)
VERTIKAALNE VÕNKUMINE JA VERTIKAALSUHE (JOOKSMISEL TEKKIV TÕUKUMINE NING KULU JA TULU SUHE SEOSES SAMMUPIKKUSEGA) Jah (ühilduva tarvikuga)
KOKKUPUUTEAEG MAAGA JA TASAKAAL (NÄITAB, KUI KAUA ON JALG JOOKSMISEL MAAGA KOKKUPUUTES, MITTE ÕHUS, NING VÕIMALDAB JOOKSUSÜMMEETRIAT KONTROLLIDA) Jah (ühilduva tarvikuga)
SAMMUPIKKUS (REAALAJAS) Jah (ühilduva tarvikuga)
RÜTM (NÄITAB REAALAJAS SAMMUDE ARVU MINUTIS) Jah
SEISUNDI HINNAG (KUI OLED 6–20 MINUTIT JOOKSNUD, VÕRDLEB REAALAJAS SINU PRAEGUST SEISUNDIT SINU KESKMISE SPORTLIKU VORMI TASEMEGA) Jah
LAKTAADILÄVI (TUVASTAB TEMPO JA PULSISAGEDUSE ANALÜÜSI PÕHJAL AJA, MILLAL LIHASED HAKKAVAD KIIRESTI VÄSIMA) Jah (ühilduva tarvikuga)
PACEPRO™ TEMPOSTRATEEGIAD Jah
JOOKSUTREENINGUD Jah
JOOKSU ENNUSTAJA Jah
JOOKSUANDURI TOEGA Jah

Golfifunktsioonid

EELLAADITUD 42 000 ÜLEMAAILMSE RAJAGA Jah
KAUGUS GRIINI ETTE-, KESKOSSA JA TAHA Jah
KAUGUS LAYUP’IDE JA DOGLEG’IDENI Jah
MÕÕDAB LÖÖGIKAUGUSE (ARVUTAB LÖÖKIDE TÄPSE KAUGUSE MIS TAHES RAJA PUNKTIST) Automaatne
DIGITAALNE PUNKTITABEL Jah
KOHANDATUD SIHTMÄRGID Jah
STATISTIKA JÄLGIMINE (LÖÖGID, PUTTE RINGI KOHTA, GRIINID JA FAIRWAY’DE LÖÖGID) Jah
GARMIN AUTOSHOT™ Jah
TÄISVEKTORKAART Jah
COURSEVIEW AUTOMAATUUENDUSED Jah
ROHELINE KUVA KOOS MÄRGISTUSMÄRGI KÄSITSI PAIGUTAMISEGA Jah
OHUD JA RAJATAKISTUSED Jah
PINPOINTER Jah
PLAYSLIKE DISTANCE Jah
SIHTMÄRGI PUUDE (PUUDUTA EKRAANIL SIHTMÄRKI, ET KUVADA VAHEMAA MIS TAHES PUNKTINI) Jah
HÄNDIKÄPI PUNKTIARVESTUS Jah
SEADMEGA TRUSWING™ ÜHILDUV Jah
VOORUTAIMER/ODOMEETER Jah
AUTOMAANE GOLFIKEPPIDE JÄLGIMINE (VAJALIK ON TARVIK) Jah
TURNIIRI REEGLISTIK Jah

Õuetegevuste funktsioonid

SAADAVAOLEVAD ÕUETEGEVUSTE PROFIILID Matkamine, siseruumides ronimine, kaljurahnudel ronimine, ronimine, mägijalgrattasõit, suusatamine, lumelauasõit, murdmaasuusatamine, püstiasendis aerusurf, aerutamine, kajakisõit, surfamine, jahipidamine, jumpmaster, taktikaline treening, lohelaud, purjelauasõit, räätsad
PUNKTIDEVAHELINE NAVIGEERIMINE Jah
JÄLJERADA REAALAJAS Jah
TAGASI ALGUSESSE Jah
TRACBACK® Jah
REŽIIM ULTRATRAC Jah
REŽIIM AROUND ME Jah
UP AHEAD Jah
KÕRGUSPROFIIL Jah
VAHEMAA SIHTKOHANI Jah
BAROMEETRILINE SUUNATÄHIS KOOS TORMIHOIATUSEGA Jah
CLIMBPRO™ TÕUSUPLANEERIJA Jah
MAASTIKUJOOKSUL KÕRGUSTE MUUDATUSTE AUTOMAATNE TUVASTAMINE Jah
VERTIKAALKIIRUS Jah
KOGU TÕUS/LASKUMINE Jah
TULEVANE KÕRGUSPUNKT Jah
EELLAADITUD SUUSAKUURORDIKAARDID Jah
ALLALAADITAVA KARTOGRAAFIA TUGI Jah
ÜHILDUB RAKENDUSEGA BASECAMP™ Jah
GPS-KOORDINAADID Jah
SIGHT 'N GO Jah
PINDALA ARVUTAMINE Jah (rakendusega Connect IQ™)
JAHI-/KALAPÜÜGIKALENDER Jah (rakendusega Connect IQ™)
PROJEKTEERITUD VAHEPUNKT Jah
PÄIKESE- JA KUUTEAVE Jah (rakendusega Connect IQ™)
RAKENDUSE XERO™ ASUKOHAD Jah
EKSPEDITSIOONI GPS-TEGEVUS Jah
LOODED Jah (rakendusega Connect IQ™)

Rattasõidu funktsioonid

SAADAOLEVAD JALGRATTASÕIDUPROFIILID Jalgrattasõit, sisejalgrattasõit, mägijalgrattasõit, triatlon
MÄRGUANDED (EESMÄRKIDE, NAGU AJA, VAHEMAA, PULSISAGEDUSE VÕI KALORITE EESMÄRKIDEL KÕLAB ALARM) Jah
RAJAD Jah
ETTEVÕTTE GARMIN JALGRATTAKAART (MARSRUUDITAV JALGRATTASPETSIIFILINE TÄNAVAKAART) Jah
MTB SÜDIKUS JA VOOG Jah
RATTASÕIDURINGI ANDMED JA MAKSIMAALNE ENERGIAVÄLJUND RINGI AJAL (ENERGIAANDURIGA) Jah
LÄBI TEGEVUS UUESTI Jah
FTP (FUNKTSIONAALNE ENERGIALÄVEND) Jah (ühilduva tarvikuga)
ÜHILDUB SEADMEGA VECTOR™ (ENERGIAMÕÕDIK) Jah
ENERGIAMÕÕDIKU TUGI Jah
ADVANCED VECTORI TUGI Jah
EKRAANIGA VARIA VISION™ ÜHILDUV (PEAEKRAAN) Jah
VARIA™ RADARIGA ÜHILDUV (TAHAVAATERADAR) Jah
VARIA™ TULEDEGA ÜHILDUV Jah
KIIRUS- JA KADENTSIANDURI TUGI (ANDURIGA) Jah

Ujumisfunktsioonid

SAADAOLEVAD UJUMISPROFIILID Basseinis ujumine, avaveeujumine, ujumine/jooksmine
AVAVEES UJUMISE MEETRIKA (VAHEMAA, TEMPO, TÕMBEARV/-SAGEDUS, TÕMBEVAHEMAA, UJUMISEFEKTIIVSUS (SWOLF), KALORID) Jah
BASSEINIS UJUMISE MEETRIKA (PIKKUSED, VAHEMAA, TEMPO, TÕMBEARV, UJUMISEFEKTIIVSUS (SWOLF), KALORID) Jah
TÕMBETUVASTUS (VABASTIIL, SELILIUJUMINE, RINNULIUJUMINE, LIBLIKUJUMINE) (AINULT BASSEINIS) Jah
HARJUTUSE LOGIMINE (AINULT UJUMISBASSEINIS) Jah
PEAMINE PUHKETAIMER (ALATES 0) (AINULT BASSEINIS UJUMINE) Jah
KORDUS PUHKETAIMERI KASUTAMISEL Jah
AUTOMAATNE PUHKEREŽIIM (AINULT BASSEINIS UJUMINE) Jah
AJA- JA VAHEMAAHOIATUSED Jah
TEMPOMÄRGUANDED (AINULT BASSEINIS UJUMINE) Jah
STARDILOENDUSE ALGUS Jah
UJUMISTREENINGUD BASSEINIS Jah
KRIITILINE UJUMISKIIRUS Jah
VEEALUNE RANDMELT PULSIMÕÕTMINE Jah
PULSISAGEDUS VÄLISEST HRM-IST (REAALAJAS PUHKEAJAL, INTERVALLI- JA SEANSISTATISTIKA PUHKEAJAL NING AUTOMAATNE PULSISAGEDUSE ALLALAADIMINE PÄRAST UJUMIST) Jah (koos HRM-Tri ™, HRM-Swim ™ ja HRM-Pro ™)

Laste tegevuse jälgimise funktsioonid

RAKENDUS TOE-TO-TOE™ VÄLJAKUTSED Jah (valikuline Connect IQ Toe-to-Toe™ väljakutsed)

Ühenduvus

NUTITREENERI JUHTIMINE Jah

  • f?nix 7?
  • Laadimine/andmekaabel
  • Dokumentatsioon