DashCam 56
search
  • DashCam 56
  • DashCam 56
  • DashCam 56
  • DashCam 56
  • DashCam 56

DashCam 56

199,99 €
179,99 €
Tootekood 010-02231-11
Vabandame, toode ei ole hetkel saadaval, vali teine mudel. Sisesta oma e-posti aadress ning telli toote saabumise teavitus:
Kuumakse al. 9.35€

Kompaktne, diskreetne kriipskaamera, millel on lai vaade 1440p HD-s

  • Lai 140-kraadine vaateväli jäädvustab teravat 1440p kaadrit ja Garmin Clarity ™ HDR pakub hämaras olukordades täpsemat detaili.
  • Salvestab ja salvestab vahejuhtumid automaatselt
  • Dash Cam automaatse sünkroonimise abil saate Garmin Drive  -rakenduse abil juhtida ja taasesitada oma nutitelefonis kuni nelja kaameraga kaadreid.
  • Hääljuhtimine 1 võimaldab hõlpsalt salvestada video või pildi, alustada / peatada helisalvestuse või käivitada / peatada Travelapse ™ videohõivefunktsiooni
  • Juhi hoiatused hõlmavad edasist kokkupõrget, sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatusi 2 ja hoiatusi "Go" juhi teadlikkuse tõstmiseks
  • Punase tule kaamera ja kiiruskaamera 3 asukohateateid saab värskendada nii tihti kui soovite

Juhtige oma häälega

Juhtige oma häälega kriipsukest. Öelge lihtsalt "OK, Garmin", et salvestada video või stoppkaadrit, käivitada / peatada helisalvestus või käivitada / peatada Travelapse videohõive funktsioon.

Juhtimine oma häälega

Jäädvustage stseen

Laia 140-kraadise vaateväljaga haarab see keskkonda - sealhulgas enamikku ristliiklust - ning sisaldab üksikasjalikke aja- ja GPS-asukoha andmeid, määrates täpselt sündmuste toimumise koha ja aja. See registreerib sujuvalt pidevas ahelas, salvestades kõik vahejuhtumid, kui need aset leiavad. Taasesitage kaadreid otse armatuurlaua ekraanil - või vaadake oma telefonis ülevaadet Garmin Drive'i rakenduse abil.

Jäädvusta stseen

Dash cam automaatne sünkroonimine

Dash Cam Auto Sync ühendab juhtmevabalt kuni neli Garmini juhtpaneeli teie sõiduki esi-, taga- ja külgedel, et saada praktiliselt täielik 360 ° leviala. Kui salvestate video ühe kriipsu kaamerasse, salvestavad selle ka teised. Kasutage nutitelefonis Garmin Drive'i rakendust, et luua pilt pildis-pildis video kahest vaatenurgast korraga. See muudab videote jagamise sõprade, kindlustusagentuuride või juriidiliste asutustega hõlpsaks.

Dash Cam automaatne sünkroonimine

Sõitke suurenenud teadlikkusega

Juhihoiatused aitavad teid ümbritsevatel sõidukitel silma peal hoida. Edasine kokkupõrge, sõidurajalt lahkumine ja hoiatused "Go" töötavad juhi teadlikkuse tõstmiseks. Garmin Drive'i rakenduse kaudu saate märguandeid punase tule kaamera ja kiiruskaamera 2 asukoha kohta tellimusteta värskendustega.

Sõida suurenenud teadlikkusega
Sõida suurenenud teadlikkusega

Jagage sõitu Travelapse'iga

Funktsioon Travelapse pakub lihtsat ja lõbusat viisi oma seikluste registreerimiseks ja jagamiseks, koondades tundide pikkused sõidutunnid tipphetkedeks.

Jagage Drive'i Travelapsega

Täiendav USB-tugi

Komplekti kuuluv kahekordne USB-toitekaabel säilitab teie telefonide või muude lisaseadmete laadimisvõimaluse, kui toiteallikat toidetakse. Komplekti kuulub ka kaks toitekaabli võimalust, mis võimaldavad kaabli suunamist üles või alla.

Kaitse parkimisel

Parkimisrežiim jälgib teie auto ümbrust, kui teie auto on pargitud ja mootor ei tööta. Kui liikumine tuvastatakse, alustab see automaatselt salvestamist (vajab parkimisrežiimi kaablit , müüakse eraldi; soovitatav on professionaalne paigaldamine).

Sisseehitatud Bluetooth ® ja Wi-Fi ®

Sisseehitatud Bluetooth ja Wi-Fi muudavad hõlpsasti Garmin Drive'i rakenduses hõivatud meediumite juhtmevaba vaatamise, redigeerimise ja jagamise.

1 Hääljuhtimine on saadaval inglise, prantsuse, itaalia, hispaania, saksa ja rootsi keeles.
2 Teatud tingimused võivad hoiatusfunktsiooni kahjustada; Lisateavet leiate veebisaidilt Garmin.com/warnings
3 Punase tule ja kiiruskaamera hoiatused pole kõigis piirkondades saadaval

Bluetoothi ​​sõnamärk ja logod on registreeritud kaubamärgid, mis kuuluvad ettevõttele Bluetooth SIG, Inc. ja Garmin kasutab neid kaubamärke litsentsi alusel.

General

Physical dimensions WxHxD: 5.62 cm x 4.05 cm x 2.14 cm
Display size 2.0" diag (5.1 cm)
Display resolution 320 x 240 pixels
Display type QVGA color TFT LCD
Weight 59.7 g
Battery rechargeable lithium-ion
Battery life up to 30 minutes
Magnetic Mount Yes

Maps & Memory

Data cards microSD™ card (not included)

Camera Features

Automatic Incident Detection Yes
Camera Resolution 1440P
Field of View 140 degrees
Voice Control Yes
Frame Rate up to 60 FPS
GPS speed and location info in video Yes
Dash Cam Auto Sync yes (up to 4 cameras)
Mobile app to review footage yes (Garmin Drive™ app)
Camera-assisted features for forward collision warnings, lane departure warnings, "Go" alert and Garmin Real Vision™ Yes
  • Garmin Dash Cam?56
  • Low profile magnetic mount
  • Vehicle power cables
  • Dual USB power adapter
  • Documentation